Camping Christophorus

Camping Christophorus ligger rett så tett på A7 helt syd i Tyskland.

Vår ekvipasje i 2014. Transittplassene er lette å komme til og du kan hekte vognen problemfritt på neste dag.

Christophorus har vi besøkt to ganger per 2019, det er en flott plass som vi med skam må melde at vi kun har hatt to enkeltnetter på transitt.

Ikke alt er like pent, men plassen har en overvekt av fastliggere – med ganske faste kreasjoner.

Campingplassen ligger kun noen få kilometer fra A7, det er attraktivt i seg selv når vi er på transportetappe. Fordi plassen er svært hyggelig, kommer vi gjerne tilbake hit igjen. Atkomsten er enkel.

Virkelige faste fastliggere

Når neste dag våkner, har vi kun 90 kilometer til Fernpass eller 70-80 kilometer til vi kan svinge inn i Sveits ved Liechtenstein og kjøre gjennom Sveits via A13 Chur-Lugano gjennom San Bernardino.

Plassen ligger et lite stykke fra nærmeste landsby, men du rekker den på en kort og flat sykkeltur. Vi har aldri gjort annet enn å rusle rundt i og rett utenfor plassen. Her har du badevann og vakkert landskap, paddeflatt som i det meste av Tyskland.

Idyllen rett utenfor porten
Det er to små vann utenfor campingplassen. Det ene ser best ut til å fiske i, det andre til å bade.
Restaurantbygget.

Restauranten på plassen er også bra, i alle fall har den vært det begge ganger vi har prøvd den. Det er relativt få plasser ute, men vi har nå fått plass. Den først gangen måtte vi finne oss i å dele bord med et par fastliggere, men det gir egentlig bare en ekstra dimensjon til oppholdet. For hvordan skal du komme lett i kontakt med noen av dem sånn helt på egen hånd?

Plassen vi hadde i 2017

Sanitæranlegget er veldig flott. Standarden er fin og renholdet er fint. Hele bygget er låst og du er avhengig av å ha med deg nøkkelen hver gang du skal gjøre ditt fornøyde eller ta en dusj. Her er det også vaskemaskiner og muligheter for å vaske opp. Tommel opp.

Mange av fastliggerplassene er riktig forseggjort.

Skal du bli her lenger, får du anledning til å sette vognen på en av parsellene inne blant fastliggerne. Der er det litt romsligere. Det er en relativt stor plass med hvor fastliggerne er virkelige faste. Slik de ofte er i Tyskland. Her er både en mengde med fasttelt med kraftige tre eller aluminiumsprofiler i stedet for stenger. Noen få av vognene er også bygd inn, og mange har bygd carporter for bilene.

Snorrette veier, ryddig og rent. Typisk tysk.
Fasttelt med aluminiumsprofiler, vinduer og ordentlig dører. I tillegg værbeskyttelse over campingvognen. Se hellene til bilparkeringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.