Il bel mondo italiano

Akkurat slik hadde vi det da vi ankom Campeggio Bella Italia  ved Peschiera del Garda.  Sola rett i hodet og utsikt strakt ut til vannet.

Adressen til campingplassen er via Bella Italia 1. Når du kommer i fra motorveien i retning fra E45 og rett øst på vei mot Milano, er det lekende lett å miste campingplassen. Til tross for at den er på 300 000 kvadratmeter ser du den ikke fra veien du kjører.

Ikke verst utsikt? Året etter nådde vi en rekke fram.

Årsaken er svært enkel. Du kommer inn fra en vei som glir rett over i via Bella Italia som kommer fra din høyre side. Nummer en i denne gata vil du aldri komme til, fordi inngangen er 100 meter før veiene møtes.

Slik er utsikten fra de nederste internveieneNår du først har funnet den rette veien, er det lett å komme videre. Vi bestilte plass tidlig vinteren før vi reiste ned. Denne campingplassen er stor, men har ikke så ekstremt mange plassene som gigantplassene på Lido di Jesolo.  Derfor er du ikke garantert å få plass her om du bare stikker innom i høysesongen.

Stranden er offentlig, men bare et steinkast fra campingplassen.

Litt tungvint er det her fordi plassen overhodet ikke aksepterer kredittkort. Det betyr også at jeg måtte sende en 50 Euro-seddel i posten for å betale forskuddet på bestillingen. Fordi min bank har sluttet med sjekker, slik plassen krevde.  Når du derimot har kommet på plassen, gjør det ikke så mye at de ikke tar i mot annet enn harde kontanter. Fordi du har minibanker rundt om flere steder på området. (kanskje har det forandret seg i 2018)

Stille etter stormen, bassengene er nok litt mer befolket i åpningstida.

Her er bassenger – men også mye folkVi fikk en drømme plassering. Ikke alle er like heldige, fordi du ser ikke stort når du kommer et kvartal opp fra stranda. Men du har det like fint på plassen.  Det er ikke noe å gråte over, men om du kan klare å kapre en plass med utsikt, vil du sannsynligvs like gjerne ned igjen slik som vi vil…

Inngangen – fin og innbydende plass.

Innsjekking med bestilling er en lek. Du sier hei og viser papiret ditt. Så er det bare tut og kjør og møt en kar på sykkel som viser deg området du kan velge en plass i.  Slik fikk vi kanon plassering på første forsøk. Det eneste er at det er trangt inne i mellom bilveiene på området. Særlig når du tullinger plasser bilene sine akkurat som tullinger også

En av butikkene, med badeleker og campingting
Det er flere butikker på plassen, så strengt tatt behøver du ikke ut av plassen i løpet av ferien.

Her er et godt utvalg av butikker inne på plassenParsellene er anslagsvis 100 kvadratmeter, altså ti ganger ti meter. Det er bra, men så bra bør det også være. Når du ser på vognen vår til høyre, så er grensen fra treet rett ved siden av den røde Nissan 200 SX og til motsatt side av min Mondeo. Da er vogna 7 meter fra baklys til draget. Solseilet bygger 2,5 meter ut (likt med teppet).  To meter lenger vogna og du ville fått problemer med både plasseringen av bilen din og avstanden til naboene.  Men det finnes betydelig trangere plasser enn dette.

Grønt- og fruktbutikk på torvet


Her er svært mange utleieboligerPå denne plassen er det svært mange utleieenheter. Både leiligheter, hytter, mobilvogner som dette, campingvogner og telt. Pluss et fullt hotell tett inn til plassen med samme navn.  Derfor er det på disse 300 målene svært godt med bra fasiliteter.  I stedet for å lage enda en underside med masse tekst, har jeg laget en side med bare bilder som gir deg noen glimt.

…og har jeg glemt å si at det er strand i enden av campingen, og en kort ti minutters spasertur inn til butikker og restauranter?

Sanitæranleggene er rene og koblingene til vann og strøm er på hver parsell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.