Campingvognen eksploderte

Fullstendig smadret av eksplosiv brann. Noen minutter etterpå var vognen knapt til å kjenne igjen.

Denne ulykken skjedde helt tilbake til 2002En kvinne befant seg inne i vognen da det plutselig smalt. Trykket var så voldsomt et kvinne ble blåst ut av vognen – men hun skal ha klart seg bra  med bare lettere brannskader.

Til avisen Varden sa et øyevitne at hun styrtet til da hun hørte et kraftig drønn. Mens hun hjalp til kom det flere mndre smell i fra den voldsomme brannen. Bare i løpet av noen minutter var vognen totalt ødelagt. Bildene er lånt med tillatelse fra fotograf Bjørn Harry Schønhaug.

limi2
Kreftene som blir satt i sving er enorme.

Hva som var årsaken til at denne brannen startet, vet jeg ikke. Det som er sikkert er at vogna ikke ble mye verdt etter at flammene hadde gjort sitt.  Brannvesenet hadde heller ikke annet å gjrøe enn å hindre at brannen spredte seg til huset vognen var parkert ved.

i vogna var det to gassbeholdere. Den ene smalt i lufta – en av veggene på vognen fløy flere meter av gårde. Den andre gassbeholderen  – som sees på bildene – er i full fyr.Denne brant kontrollert mens brannvesenet kjølte ned flasken.

Det er svært sjelden en campingvogn går i luften som dette, men det er likevel et greit minne til ettertanke for å vise hvor skjørt det kan være.

En campingvogn eksploderte på Limi i Skien. Foto: Bjørn Harry Schønhaug

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.